Bruidskapsels
HairVisit @TV Limburg
Portfolio
 

Over HairVisit

Over HairVisit

HairVisit is in augustus 2003 opgestart door inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Na een gedegen 3-jarige vakopleiding aan Kappers Opleidings Instituut (KOI, te Heerlen) en verschillende werkgevers in de branche (en ook daarbuiten) was in 2003 het moment daar dat er voldoende basis was om als zelfstandig gediplomeerd dames- en heren kapper te starten.
.
In 2004 is HairVisit lid geworden van de Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO).

De kapper: Noël Wilmes

Ik ben geboren in Heer (toen dat nog ’n eigen gemeente was) maar door mijn Maastrichtse ouders voel ik mij net zo goed Maastrichtenaar en ben ik trots op mijn stad.
.
Ik hecht erg veel belang aan een gedegen vakopleiding. Destijds slaagde ik voor mijn vakdiploma in Utrecht, landelijk, als beste van dat jaar!
.
Daarnaast maakte ik in 2005 deel uit van de technische club van kappers “Artist[e]” te Maastricht. Daarmee werd elk kwartaal een workshop gehouden. In 2006 volgde ik diverse hairstyling workshops en cursussen kleurtechnieken bij Ad Peters Masterclass te Deventer. Bovendien is het 2-jaarlijks bezoeken van verschillende kappersbeurzen voor mij ’n must.  Om op de hoogte te blijven van al het nieuws dat er op kappersgebied te vinden is.
.
Mijn huidige klanten kennen mij als een creatieve geest met het nodige gevoel voor humor en een relaxte levensinstelling.

.
Die creatieve geest heeft er ook aan bijgedragen dat ik mijn bakfiets (waar ik het grootste deel van mijn klanten bezoek) eigenhandig heb voorzien van een door mezelf -in 2017- bedacht, ontworpen en gerealiseerd deksel met zonnepanelen. Hiermee laad ik gedurende de dag mijn eigen stroom op die ik nodig heb voor de ondersteuning van mijn bakfiets, het opladen van mijn telefoon en tondeuse. Op de home-page heb je een drone-filmpje kunnen zien waar ik met mijn bakfiets met zonnepanelen onderweg ben naar een klant.

Momenteel werk ik aan een verbeterde versie van dit deksel, die onder de naam ‘SOLFIE’ mogelijk zelfs in productie genomen zal gaan worden. Méér daarover zal te lezen zijn op mijn andere website www.solfie.nl of www.solarcargobike.nl. Je kunt de ontwikkelingen daarvan ook volgen via instagram-solarcargobike

HairVisit Solar Cargo Bike Solfie

Werkgebied

Mijn werkgebied is ‘Maastricht en omgeving’. Dat is een ruim begrip, maar meer specifiek betekent dit dat mijn dagelijks werkgebied zich uitspreidt van Eijsden tot en met Ulestraten en van Cadier en Keer tot en met Lanaken.
.
Voor bruids- en galakapsels, waar een grote passie van mij ligt, kan die grens nog wat verruimd worden dmv duidelijke afspraken ivm reistijd en reiskostenvergoeding. Dit heeft ertoe geleid dat in de afgelopen drie jaar er gemiddeld 45 bruidskapsels per jaar zijn vervaardigd en daarnaast een veelvoud aan feestkapsels voor gasten.
.
Ik kom graag bij u thuis. Over het algemeen kunnen mensen in de thuissituatie makkelijker zichzelf zijn en dat draagt bij aan het helder formuleren van de wens. Ik neem graag de tijd om mensen goed te leren kennen en meen daardoor zeer nauwkeurig aan uw haarwensen te kunnen voldoen.
.
Maar ik kom vaak ook op speciale locaties (bv. Chateau St. Gerlach, Winselerhof, Kasteel Vaashartelt, Kasteel de Hoogenweerth, Kasteel Limbricht, Kasteel Altembrouck) en bij speciale gelegenheden (zoals TEFAF, concerten André Rieu, Theater aan het Vrijthof ed.)

Visagie

Wij kunnen een volledig pakket aan diensten verzorgen, dus inclusief visagie. Hiertoe werken we samen met diverse professionals op dat gebied, die zich bij de samenwerking hebben bewezen en onderscheiden. Deze werken in opdracht van HairVisit graag mee aan het verwezenlijken van uw wensen.

Onze preferred partners

hairvisit thuiskapper