Bridal Hairstyles
HairVisit @TV Limburg
Portfolio
 

Extra’s

Workshop Vlechten

HairVisit verzorgt leuke vlechtworkshops voor groepen. Voor mannen en vrouwen worden vaak aparte workshops gegeven. Gemegde groepen zijn ook mogelijk. De workshops kunnen worden gehouden op locatie naar uw keuze of in een eigen ruimte van HairVisit in Maastricht.
.
In een ongedwongen sfeer worden de fijne kneepjes van vlechten bijgebracht. Na een uitleg en demonstratie kunt u zulf aan de slag onder begeleiding van de HairVisit-kapper. Geoefend wordt er op een door jezelf meegebracht model met minimaal half-lang haar. Dat kan bv. een dochter, nichtje of vriendin/echtgenote zijn.
.
De prijs van een workshop voor 2 uur is € 150,-(*). Een deel hiervan gaat naar CliniClowns!
.
Het aantal personen per workshop zal afhankelijk worden gesteld van de veronderstelde aanwezige ervaring en is gemaximeerd op 10 personen. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven (bij mindere ervaring) kan er besloten worden maximaal 7-8 personen per workshop toe te laten.
.
(*) Exclusief evt. reiskostenvergoeding voor locaties buiten een straal van 15 kilometer.

hairvisit home hairdresser

Kapper bij de Kinderopvang

Uw kind door een professionele kapper laten knippen tijdens kinderopvang bij het KDV (kinderdagverblijf) of de BSO (Buitenschoolse Opvang). Dat kán en heeft als voordeel dat u niet in avonduren of in weekenden met hem of haar naar een kapper hoeft te gaan.
.
Hoe werkt het?
.
Op de opvanglocatie wordt een lijst opgehangen zodat u op een bepaalde datum kunt intekenen (met uw email-adres) en de frequentie kunt aangeven (1x per 6 of 1x per 12 weken). Op basis van deze lijst zal de kapper de planning bekijken en, indien nodig, aan u terug koppelen. Op de knipdag zelf zal uw kind geknipt worden door de kapper in een ruimte, grenzend aan een reguliere opvangruimte. Hierdoor kan de pedagogisch medewerkers altijd een oogje in het zeil houden. Vanzelfsprekend kunnen kinderen die op deze dag geen opvang genieten, ook intekenen en onder begeleiding van een ouder gebruikmaken van deze service.
.
Hoe werkt het dan met betalen?
.
Op de dag zelf kunt u in een envelopje een briefje met de wens over het kapsel voegen maar u mag dit ook via mail doen. Betalen kunt u doen nadat u daartoe de factuur heeft toegezonden gekregen. Daarnaast is het voor u van belang te weten dat ik het erg op prijs stel feed-back te krijgen op de kapsels die ik bij uw kind maak. Zo kan ik optimaal voldoen aan uw wens voor het kapsel van uw kind. Schroom dus niet eventuele opmerkingen kenbaar te maken. Indien mogelijk persoonlijk, via mail of via een briefje. Ik kan me heel goed voorstellen dat het even ’n vreemd gevoel kan geven er zelf niet bij te zijn als uw kind geknipt wordt. Hierbij is het echter wellicht een troost te beseffen dat kinderen zich meestal gemakkelijker laten knippen wanneer ouders niet in de buurt zijn. Eventueel is zelfs het maken van een online verbinding via Facetime tijdens de knipbeurt mogelijk.
.
Kan dat bij onze BSO of KDV ook geregeld worden?
.
Ja, natuurlijk! Kaart dit aan bij de leiding van uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Geef aan dat dit in uw ogen een perfecte aanvulling is op de reguliere opvang. Wijs hen op deze website.

hairvisit home hairdresser

Personeelskapper (kapper op de werkplek)

Vaak moeten werknemers (zéker full-timers) regelmatig verlof opnemen voor een afspraak met de kapper. Door het bieden van deze service op de werkplek kan de werknemer zijn kostbare verlof beter benutten en is hij hooguit 20 tot 30 minuten (per 5 tot 8 weken) van zijn werkplek af. Eventueel zijn tijden in de middagpauze bespreekbaar (bijv. tussen twaalf en twee)
.
Het werkt heel simpel:
.
U spreekt met uw personeel een bepaalde frequentie af (bijvoorbeeld 1 maal per 6 weken) en overlegt met de kapper van HairVisit op welke dagen deze, in een door de werkgever beschikbaar te stellen ruimte, zal komen knippen. De kapper van HairVisit neemt de verder benodigde spullen mee. Bij aankomst ontvangt de kapper van de werkgever een lijst met namen en telefoonnummers van medewerkers die dat dagdeel geknipt wensen te worden (maximaal 5 per dagdeel van 2 uren) met daarbij een eventuele richttijd waarop de medewerker geknipt wenst te worden. Bij ontbreken van een richttijd zal de kapper de volgorde bepalen. Telefonisch zal de kapper telkens de medewerker van zijn/haar werkplek roepen. Afspraken kunnen gemaakt worden in dagdelen vanaf 2 uren. In 2 uren kunnen er circa 5 mensen geknipt worden.
.
Afrekenen
.
Dat kan op twee manieren:

Als secundaire arbeidsvoorwaarde. In dat geval kan de werkgever voor deze service een rekening krijgen van het aantal geknipte personen inclusief BTW (*). De kosten kunnen veelal geboekt worden als bedrijfskosten en zijn derhalve fiscaal aantrekkelijk.

Wel de mogelijkheid bieden maar niet de kosten voor de werkgever? Ook dát behoort tot de mogelijkheden. Het werkt feitelijk precies hetzelfde, met dien verstande dat de werknemer na zijn/haar knipbehandeling zelf contant of met internetbankieren afrekent met de kapper van HairVisit (*).
.
(*) Zie voor prijzen en voorwaarden onze overzichtelijke prijslijst.

hairvisit home hairdresser

Theme parties

HairVisit denkt graag met u mee om leuke toepasselijke thema’s aan uw feestje te koppelen. Wij zullen daarbij al onze vakkennis, creativiteit en know-how in de strijd gooien om er vervolgens ook iets leuks van te maken.
.
Te denken valt dan aan de volgende thema’s zoals “Fifties and Sixties”, “Flowerpower/Hippie”, “Charleston/Burlesque”, maar natuurlijk ook meer vrije thema’s zoals “Raar met je Haar”.
.
Afhankelijk van de opdracht kan HairVisit voor 2 tot 4 uur geboekt worden, waarbij een uurtarief van € 68,- (incl. btw) per kapper zal worden gehanteerd.
.
Boek HairVisit op jouw feestlocatie voor ’n paar uurtjes en wij zullen ervoor zorgen dat de gasten er té gek, apart, raar, extreem of gewoon nét ’n beetje anders eruit zien!

hairvisit home hairdresser